WordPress beheer en onderhoud

Betaalbaar WordPress onderhoud voor websites en webshops

Voor WordPress websites en webshops zijn dagelijkse controles en onderhoud noodzaak!

Wij houden van WordPress

Wij geloven dat WordPress het beste Content Management Systeem (CMS) ter wereld is. Wij geloven in het helpen van mensen door er voor te zorgen dat hun websites optimaal werken, zodat ze hun doel met hun website kunnen bereiken.

Wij helpen u precies dat te doen door er voor te zorgen dat alle technische dagelijkse werkzaamheden stipt worden uitgevoerd, indien nodig adviseren we de juiste hosting oplossing en eventuele verdere ontwikkeling van uw website. Dit verlost u van het vele werk dat een website nodig heeft om goed te kunnen presteren, waardoor u zich kunt concentreren op uw bedrijf zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw website.

Grotere bedrijven met WordPress sites hebben vaak speciale teams van experts die het onderhoud in-huis doen. Maar voor een klein bedrijf is een onderhoudsteam te duur. Dit is waar wij u kunnen helpen. Wij zorgen voor uw website en lossen eventuele WordPress problemen op afstand op. En u, als WordPress gebruiker, hoeft u nergens zorgen over te maken. Als u problemen ondervindt, zijn wij altijd bereikbaar, via telefoon, WhatsApp en e-mail.

Hoe helpen we precies?

Ten eerste optimaliseren we de snelheid van uw website, verbeteren we de beveiliging, stellen we gegevensbescherming in en nemen we alle andere noodzakelijke stappen om uw site op rolletjes te laten lopen. Ten tweede updaten we de thema’s en plugins voor u. En ten derde, als uw website om wat voor reden dan ook down gaat, komen wij in actie om hem snel weer online te brengen.

Dus, elke maand, voor prijs van een goed diner, kunt u het onderhoud van uw website aan ons overlaten en heeft u de zekerheid dat uw site werkt zoals het hoort. Van maandag to vrijdag kunt u contact met ons opnemen van 08:00 – 22:00 uur. Een team van professionele WordPress support medewerkers staat voor u klaar, altijd beschikbaar en tegen een zeer betaalbare prijs. Wij lossen alle problemen op, zodat u zich kunt richten op het runnen van uw bedrijf.

WordPress support pakketten

Boven alles, bieden wij professionele WordPress hulp en WordPress ondersteuning door onze WordPress Experts. Wij zorgen voor alles; de back-ups, updates, beveiliging, snelheids optimalisatie, en nog veel meer. Wij bieden ook snelle one-time WordPress reparatie dienst voor eventuele noodgevallen. Ook kunnen wij domeinnamen registreren, WordPress hosting leveren en alle ontwikkelwerk dat u nodig heeft.

Wij zorgen voor alles wat u nodig heeft om uw site optimaal te laten draaien, inclusief:

WordPress problemen oplossen: Van tijd tot tijd zal elke website tegen fouten aanlopen. Toch, ongeacht de aard van de fout, repareren wij WordPress fouten voor u en krijgen we uw site weer online binnen de kortst mogelijke tijd.

Functies toevoegen: Als u een nieuwe functie of WordPress ontwikkeling nodig heeft, zoals het installeren van de juiste plugin of het maken van extra pagina’s, geef ons dan gewoon de details en onze WordPress ontwikkelaars zullen het voor u in orde maken.

WordPress Snelheid Optimalisatie: Een trage website is slecht voor uw site en uw bedrijf. Als u problemen heeft en uw website laadt niet snel, kijk dan eens naar onze WordPress snelheid optimalisatie dienst. Wij versnellen uw site en regelmatig optimaliseren uw site om hem supersnel te houden.

Plugin en Thema Ondersteuning: Onze onbeperkte WordPress ondersteuning heeft ook betrekking op WordPress thema’s en plugins. Als u hulp nodig hebt met de plugins die al op uw site ge├»nstalleerd zijn, een extra functie nodig hebt, of als u nieuwe thema’s en plugins wilt toevoegen, dan zijn wij er voor u.

WordPress Beveiliging: Wij verbeteren uw beveiliging en zorgen ervoor dat uw site alk uur van de dag in de gaten wordt gehouden om hacking of malware infecties te voorkomen.

WordPress Back-up: Maak u nooit zorgen over het verlies van uw gegevens wanneer u onze WordPress premium ondersteuning hebt. Wij maken regelmatig cloud back-ups van uw inhoud en database, zodat u uw site terug kunt krijgen, wat er ook gebeurt.

Uptime bewaking: De reputatie van een website kan zwaar beschadigd worden door frequente downtime. Daarom monitoren wij de beschikbaarheid van uw site continue en zorgen wij ervoor dat eventuele downtime tot een absoluut minimum beperkt blijft.

Antispam maatregelen: Formulieren en commentaren op uw site genereren tegenwoordig onvoorstelbaar veel SPAM. Met de standaard maatregelen is dit niet meer te voorkomen. Wij zorgen er voor dat u een absoluut minimum aan SPAM krijgt.

Wat wij voor u kunnen doen

WordPress ondersteuning

WordPress ondersteuning door experts. Vraag ondersteuning voor hulp bij een probleem of het ontwikkelen van website inhoud en wij maken het snel voor u in orde!

Veilige updates

Wij updaten en optimaliseren uw WordPress website of webshop regelmatig. Alle benodigde updates van uw thema en plugins worden uitgevoerd en gecontroleerd.

Optimale snelheid

Een snellere website betekent beter gevonden worden door Google. Wij optimaliseren de snelheid van uw website, zodat u zeker weet dat uw vindbaarheid verbeterd wordt.

Back-ups

Onze back-upservice maakt dagelijks een back-up op uw server of meerdere back-ups per dag in de cloud. Hierdoor heeft u de zekerheid dat we uw website snel kunnen herstellen.

Beveiliging

Wij controleren dagelijks op wijzigingen in de kern bestanden van WordPress en controleren op alle bekende kwetsbaarheden van WordPress, plugins en thema.

Bereikbaarheid

Niet bereikbaar zijn is de vijand van elke website of webshop. Wij monitoren uw website of webshop en komen direct in actie om het probleem op te lossen.

Link monitor

Uw website wordt gecontroleerd op verbroken koppelingen, dus links die op een 404 fout pagina terechtkomen. Verbroken koppelingen worden door ons in orde gemaakt.

Spam reacties

Wij controleren of er spam reacties op uw website zijn geplaatst. Zodra wij spam reacties op uw website vinden, worden ze verwijderd.

Rapportage